Asocierea Asocierea SC Straco Grup SRL - SC Comnord SA - SC Specialist Consulting SRL, cu o oferta de 91.552.381, 90 lei, a fost desmenata de catre Compania de Drumuri si Autostrazi (CNADNR) drept constructor pentru pasajul giratoriu suprateran de la DOmensti, peste Centura Capitalei. Decizia vine dupa ce procedura de licitatie a tot fost contestata, iar CNADNR anunta ca pana la semnarea contractului mai trebuie sa treaca un termen legald e 10 zile in care se mai pot inregistra alte contestatii.

Pasajul suprateran de tip giratoriu la DomnestiFoto: Hotnews

"Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania anunta ca, in urma reevaluarii ofertelor depuse in cadrul procedurii de licitatie deschisa organizata pentru atribuirea conctractului avand ca obiect ¬Proiectare si executie Pasaj suprateran pe DJ 602, Centura Bucuresti - Domnesti", urmare a deciziei CNSC , nr. 2158/C2/2209, 2224 din 16.12.2015si aplicarii criteriului de atribuire,respectiv, pretul cel mai scazut, a fost desemnata castigatoare Asocierea SC Straco Grup SRL - SC Comnord SA - SC Specialist Consulting SRL, cu pretul de 91.552.381, 90 lei", se arata intr-un comunciat al institutiei remis HotNews.ro

CNADNR mai emntioneaza ca aceeasi asociere a fost desemnata castigatoare inca din prima faza a licitatiei, insa in urma contestatiilor aceasta licitatie a intrat in procedura de reevaluare.

"De asemenea, precizam ca din acest moment curge termenul legal de depunere a contestatiilor, respectiv 10 zile calendaristice", mai informeaza CNADNR.

Licitatia pentru pentru pasajul de la Domensti a fost lansata in martie 2015, cu mari intarzieri. Fostul premier Victor Ponta promitea inca din 2013 lansarea proiectului.

Pasajul are o lungime de circa 258 de metri si va fi sub forma unui sens giratoriu suprateran, deasupra actualei Sosele de Centura.

"Contractul va avea o durata de implementare de 51 luni din care 3 luni perioada de proiectare, 24 luni perioada de executie si 24 luni perioada de notificare a defectelor", preciza CNADNR intr-un comunicat remis HotNews.ro.