U Cluj - Dinamo, meci contând pentru etapa a 8-a a play-out-ului din campionatul României, este programat, sâmbătă, 4 mai, de la ora 20:00, pe Cluj Arena, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

U Cluj, aflată încă în obiectivul de a ajunge la barajul pentru Conference League, şi Dinamo, care îşi joacă poate ultima şansă de a se salva de la retrogradare, se întâlnesc într-una dintre cele mai importante partide ale etapei a 8-a a play-out-ului din SuperLiga.

U Cluj este pe locul 4, cu 29 de puncte, cu şase peste zona poziţiilor de baraj, şi vine după două victorii, două rezultate de egalitate şi trei înfrângeri înregistrate în play-out, iar în etapa precedentă a pierdut în deplasare, cu FC U 1948 Craiova, scor 2-3.

Atenţie, U Cluj trebuie să termine pe locurile 1-4 pentru a disputa meciul eliminatoriu pentru barajul de Conference League (în această situaţie, dacă Oţelul Galaţi va câştiga Cupa României, ardelenii vor juca direct cu echipa care va termina pe locul 3 din play-off)!

În partidele disputate acasă în play-out, echipa antrenată de Ioan Sabău s-a impus de două ori, 3-0 cu Botoşani şi 1-0 cu Poli Iaşi, a terminat o dată egal o dată, 0-0 cu UTA, şi a cedat o dată, 1-2 cu Petrolul (în sezonul regulat a bifat cinci succese, patru remize şi şase eşecuri pe teren propriu), iar golgheterul ei este Dan Nistor, cu 12 reuşite în SuperLiga.

Dinamo ocupă locul 15, cu 21 de puncte, la unul distanţă de poziţiile de baraj şi la trei în urma ultimul loc salvator, şi vinde după o victorie, trei rezultate de egalitate şi trei înfrângeri înregistrate în play-out, iar în runda trecută a terminat la egalitate, pe teren propriu, cu Voluntari, scor 1-1.

Echipa antrenată de Zeljko Kopic a reuşit doar o remiză în partidele din play-out jucate în deplasare, 1-1 cu FC U 1948 Craiova, pe lângă trei înfrângeri, 0-3 cu Hermannstadt, 0-1 cu Oţelul şi 1-2 cu Botoşani (în sezonul regulat a bifat trei succese, două remize şi 10 eşecuri pe terenuri străine), iar cel mai bun marcator al ei în campionat este Goncalo Gregorio, cu şapte goluri.

În meciurile din sezonul regulat, cele două echipe au remizat în tur, pe Cluj Arena, scor 1-1 (D. Popa 51 / Politic 15), pentru ca, în retur, U Cluj să câştige pe terenul lui Dinamo, scor 1-0 (Nistor 4).

Superbet oferă cota 1,50 pentru pronosticul X2: rezultat de egalitate sau victorie pentru oaspeţi în meciul U Cluj - Dinamo.

U Cluj - Dinamo
X2
Cotă
1,50

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol