​Autostrada A1 pe tronsonul Timisoara - Lugoj Lot 2 (25,6 Km) este planificata a fi deschisa anul acesta, conform unui raspuns oficial al Companiei de Autostrazi pentru HotNews.ro. Noi fotografii din teren publicate de membrii Asociatiei Pro Infrastructura (API) arata cum se prezinta la zi satierul ajuns la un stadiu fizic de circa 71%.

Lucrari pe autostrada A1 Timisoara - LugojFoto: Forum peundemerg.ro

Autostrada A1 Timisoara Lugoj Lot 2 in lungime de circa 25,6 km este planificata a fi deschisa traficului rutier pana la finalul acestui an, a transmis Compania de Autostrazi la solicitarea HotNews.ro. Pana in prezent, conform CNADNR, stadiul fizic este de 70,93%.

Asociatia Pro Infrastructura (API) prin membrii sai a publicat pe forumul peundemerg.ro noi fotografii cu tronsonul in cauza in care se vede cum au avansat lucrarile.

A1 Timisoara Lugoj, Lot 2

Lungime: 25,6km

Cost: cca. 96.4 mil. Euro fără TVA.

Constructor: Tirrena Scavi

Data de incepere a lucrarilor: 10 ianuarie 2014 (ordinul de incepere)

Termenul contractual de finalizare: iulie 2016

Stadiu (22 mai 2015): 70,93%

---

FOTOGALERIE:

Vedere cu viitoarele rampe ale pasajului de la Recas, Dj609E peste A1:

Supratraversare DC75 peste A1:

Supratraversare DC76 peste A1:

In afara de cateva mici portiuni, stratul de binder e cam pe toata lungimea lotului:

Zona mediana pregatita de parapete:

Nodul de la Topolovatu:

Dealurile "Iosifalaului":

Supratraversare Dj609A peste A1 si intrarea pe segmentul de 10 Km nedeschis din Lugoj-Deva Lot1, de la Sanovita catre Balint:

---

In detaliu despre autostrada pe pagina dedicata proiectului in cadrul sectiunii "Monitorizari. Proiecte de Infrastructura":