Realizarea studiului de fezabilitate, a proiectarii si documentatiei tehnice pentru Soseaua ocolitoare Sud a Timisoarei a fost scoasa la licitatie miercuri de catre Compania de Drumuri si are o valoare estimata de circa 6,5 milioane de lei. Proiectul presupune un drum cu doua benzi pe sens, lung de 25,7 kilometri si este unul dintre cele care ar urma sa fie realizate in regie proprie de catre Compania de Drumuri.

Centura Timisoara - SudFoto: Hotnews

Miercuri a fost lansata licitatia pentru "Elaborarea revizuirii Studiului de fezabilitate, Proiectului tehnic, Detaliilor de executie, Documentatiei tehnice pentru Autorizatia de Constructie (DTAC) si a documentatiei de atribuire pentru Varianta de Ocolire Timisoara".

Proiectul vizeaza un nou drum, cu doua benzi pe sens, lung de circa 25,7 km in zona de sud a Municipiului Timisoara, continuarea actualei portiuni de centura deja circulabila.

Valoare estimata: 6,487,500.00 RON fara TVA

Termen depunere oferte: 10.04.2017

Termen predare Studiu de Fezabilitate (SF): 6 luni de la ordinul de incepere

Termen predare Proiect Tehnic: 3 luni de la avizarea SF in Comisiile Tehnico-Economice ale Directiei Regionale, Companiei Nationale si Ministerului Transporturilor.