​Porțiunea de drum dintre vama Giurgiu și DJ 507, care este plină de gropi de câțiva ani, ar putea fi în sfârșit asfaltată. Bucata de 600 metri lungime, care se află în proprietatea Primăriei Girgiu, a fost preluată de CNAIR, în baza unui protocol de colaborare, iar compania urmează să înceapă lucrările de reabilitare.

Drumul spre Vama GiurgiuFoto: Hotnews

”CNAIR S.A. și Primăria Giugiu au încheiat un Protocol de predare – primire a sectorului de drum și terenului aferent în lungime de 600 ml, proprietate publică a municipiului Giurgiu, situate între intersecția sens giratoriu acces Varna (segment parțial din stradă Unirii) și intersecția cu DJ 507. Prin acest protocol CNAIR dorește să rezolve problema de viabilitate a părții carosabile, astfel încât circulația rutieră să se desfășoare în condiții de siguranță, în zona frontierei cu Republica Bulgaria”, se arată într-un comunicat CNAIR.

Protocolul va fi valabil până la data exproprierii suprafețelor destinate obiectivului de investiții ,,Drum de legătură DN 5 - Șoseaua de Centură - Pod Prieteniei Km 61+400", obiectiv ce se va află în administrarea CNAIR SA, potrivit sursei citate.