Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a verificat sâmbătă, împreună cu directorul general al CNAIR, Narcis Neaga, și reprezentanții administrației publice locale din județul Gorj, stadiul de execuție al obiectivului de investiții Centura municipiului Tîrgu Jiu.

HotNews.roFoto: Hotnews

Cu această ocazie, ministrul Transporturilor a anunțat urcarea pe SEAP, săptămâna viitoare, a documentelor aferente licitației pentru porțiunea rămasă de executat din obiectivul de investiții Centura Tîrgu Jiu.

„Îi anunț, pe toți locuitorii județelor Gorj și Dolj că am lansat documentele pentru studiul de fezabilitate și proiectul tehnic pentru cea mai importantă investiție regională: Drumul expres Tîrgu Jiu - Craiova. Alte două importante proiecte vor fi în curs de realizare în acest an: în aprilie vom scoate la licitație podul de la Lainici și tot în acest an vom lansa proiectarea și execuția pentru DN 67B Scoarța - Pitești”, a declarat Răzvan Cuc, sâmbătă, la Tîrgu Jiu, potrivit Mediafax.

În continuarea vizitei, ministrul a avut o serie de discuții cu reprezentanții administrației publice locale, cu privire la stadiul lucrărilor de infrastructură din județ care sunt atât de necesare pentru dezvoltarea locală și regională.