Lucrările de reparații de pe A2 vor fi întrerupte în noaptea de 24 aprilie, de la ora 24.00 și vor fi reluate în data de 6 mai 2019, perioadă în care vor fi ridicate parțial restricțiile de șantier, informează CNAIR, potrivit Mediafax.

Gropi pe Autostrada A2Foto: Facebook

Circulația se va desfășura pe ambele sensuri de mers, spre și dinspre litoral, între Nodurile rutiere Lehliu și Drajna.

Compania precizează că se vor menține însă restricții de viteză (80 km/h) pe un sector de 6 km cuprins între cele două noduri rutiere menționate mai sus. Pe sectorul de drum în cauză reparațiile s-au desfășurat în regim de drum închis încă din data de 28 martie 2019 de către un operator privat cu utilaje și muncitori proprii. Compania spune că operatorul economic este responsabil de respectarea legislației privind echipamentul și conduita muncitorilor în șantier.

De asemenea pe sectorul de beton al A2, cuprins între București și Fundulea, au fost efectuate lucrări de plombare pentru menținerea viabilității drumului, până când acesta va intra în lucrări de reparații capitale. Pe sectorul de beton al A2 ( București – Fundulea) sunt instituite restricții de viteză de 80 km/h, care vor fi menținute până la finalizarea reparațiilor capitale.