Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a început o campanie de angajare de noi specialiști în companie. A scos la concurs 8 posturi de inginer în cadrul Direcției Tehnice, iar șefa companiei cheamă la angajare atât tineri care să se formeze în CNAIR, dar și persoane cu experiență pe domeniul marilor proiecte de infrastructură.

Infrastructura rutiera, eterna problema Foto: Asociatia Pro Infrastructura

„Începem acțiunea de angajare de personal de specialitate”, spune Mariana Ioniță, directorul CNAIR, într-un video cu care Compania a însoțit anunțul de concurs.

„Întregim echipa CNAIR de specialiști, pe domeniile Inginerie, Căi Ferate, Drumuri și Poduri, Economiști, Juriști. Acești viitori colegi vor lucra alături de echipele noastre în departamentele tehnice, în echipele de implementare a proiectelor, în zona juridică și în zona de control. Ne-ar face o mare bucurie ca în echipa noastră să vină tineri care să se formeze la noi, dar și oameni cu experiență îndelungată în domeniul marilor proiecte de infrastructură care să ne sprijine și să ne ajute în activitatea noastră de formare a tinerilor”, mai declară șefa de la Autostrăzi.

Totodată, CNAIR a publicat și un video prin care o parte din angajați și specialiști ai Companiei cheamă specialiștii să vină la concursurile de angajare.

Cele opt posturi de inginer scoase la concurs în cadrul Direcției Tehnice sunt după cum urmează:

- Serviciul Promovare SF/PT Autostrăzi si DN/ Departamentul Inginerie și Analiză Documentații - 1 post inginer

- Serviciul Analiză Tehnică/ Doumentații Autostrăzi și Drumuri Naționale/ Departamentul Inginerie și Analiză Documentații - 1 post inginer

- Biroul Reglementări Tehnice Implementare Directive Europene - 2 posturi inginer

- Unitate Implementare Proiecte 1 (UIP 1) – Implementare SF/PT - 2 posturi inginer

- Biroul Inginerie Geotehnică - 2 posturi inginer

Pentru pozițiile menționate, contractele individuale de muncă sunt pe perioadă nedeterminată.

Anunțurile privind posturile scoase la concurs sunt publicate la adresa http://www.cnadnr.ro/ro/cariera/concursuri

Condițiile de participare, tematica și bibliografia se pot obține de la Departamentul Resurse Umane și Pregătire Personal, la telefon 021.264.33.71 și la adresa de e-mail bpprs@andnet.ro, anunță CNAIR.