Două posturi cheie de directori în cadrul Companiei de Autostrăzi au fost scoase la concurs. Este vorba de postul de director de implementare proiecte și de director de resurse umane. Șefa de la CNAIR face un apel și la profesioniștii din zona corporatistă să vină la concurs: „Veniți în echipa noastră. Concursurile vor fi corecte! Selecția se va baza pe un singur criteriu: profesionalism”. Concursurile vin după ce alte posturi de ingineri constructori au fost scoase la concurs în ultimele săptămâni.

CNAIR cauta sa angajeze noi directoriFoto: CNAIR

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat luni că scoate la concurs 2 posturi de Director, în data de 24.08.2020, după cum urmează:

- Director Direcția Implementare Proiecte/ C.N.A.I.R. Central

- Director Direcția Resurse Umane/ C.N.A.I.R. Central

Pentru pozițiile menționate, contractele individuale de muncă sunt pe perioadă nedeterminată.

Anunțurile privind posturile scoase la concurs sunt publicate la adresa http://www.cnadnr.ro/ro/cariera/concursuri.

„Suntem în plină campanie de angajare personal. Atât personal executiv de care avem mare nevoie - aici mă refer la inginerii constructori. Dar avem nevoie și de personal de conducere înalt-calificat. Aici vorbesc de poziția de director implementare proiecte. Dacă sunt oameni care își iubesc țara și dețin o experiență bună, îi invit să vină la această selecție pentru poziția de director implementare proiecte”, a declarat Mariana Ioniță, directorul general al CNAIR.

„Mai avem un post cheie pe care îl scoatem la concurs: postul de director resurse umane. Compania noastră de foarte mulți ani suferă de o lipsă de calificare, o lipsă de capacitate administrativă a personalului care să poată implementa proiecte atât de mari. Personalul acesta care este element cheie al acestui proces de implementare al proiectelor trebuie să fie instruit, să fie format. Avem nevoie de un manager de resurse umane care poate să vină și din zona corporatistă sau din zona altor companii de stat cu o experiență bună și care să ne aducă plus valoare”, spune Ioniță.

„Veniți în echipa noastră. Concursurile vor fi corecte! Selecția se va baza pe un singur criteriu: profesionalism. Avem nevoie de oameni profesioniști, de români adevărați să vină alături de noi să reformăm Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere și împreună să dezvoltăm infrastructura României”, se încheie apelul șefei de la Drumuri.

Vezi și: