Compania de Autostrăzi a lansat site-ul pentru autostrada A3 Ploiești - Brașov, proiect care pentru prima dată din 2005 vor fi revizuite studiile și va fi realizat și proiectul tehnic. „La adresa http://ploiesti-brasov.ro/ puteți găsi informații actualizate periodic, astfel încât cei interesați de stadiul proiectului să afle date la zi despre cum avansează acesta”, transmite CNAIR. Site-ul conține pe lângă o secțiune privind stadiul la zi, și una privind soluțiile pe termen scurt pentru traficul pe Valea Prahovei, dar și o galerie video cu filmări din dronă cu zona pe unde ar urma să treacă viitoarea autostradă.

Valea PrahoveiFoto: CNAIR

Potrivit CNAIR, site-ul are o structură simplă, ușor de urmărit:

- În secțiunea „Despre proiect - Stadiul la zi” aflați detalii despre calendarul activităților și despre etapele importante bifate până acum.

- Dacă accesați „Despre proiect - Soluții pe termen scurt”, puteți regăsi informații despre demersurile CNAIR și ale autorităților locale pentru degrevarea traficului de pe Valea Prahovei.

- În „Media” sunt încărcate comunicate de presă pe subiect, fotografii, filmări din dronă cu traseul, interviuri cu proiectanții și cu autoritățile locale direct interesate de concretizarea A3 Ploiești-Brașov.

- Toate articolele noi vor apărea și pe home page (secțiunea „Acasă”), astfel încât noutățile să fie vizibile prin simpla accesare a site-ului.

Video din dronă de pe Valea Prahovei