În acțiunea de evacuare și de demolare a primelor chioșcuri de la metrou s-a implicat direct și noul director Metrorex, Ștefan Paraschiv. Acesta s-a chinuit minute bune să deschidă cu o rangă ușa unui magazin care nu a fost evacuat și era încuiat. Totul sub tirul scandărilor și huiduielilor comercianților, ținuți la distanță de un cordon de polițiști și jandarmi.

Seful Metrorex deschdie cu ranga usa unui chioscFoto: Captura Digi 24

„N-au voie... Nu ți-e rușine să pui mâna pe rangă, nesimțitule” se aude cum strigă un comerciant în timp ce șeful Metrorex pune mâna pe rangă și începe să forțeze ușa chioșcului.

„Hai că nu poți, fraierule”, strigă o femeie din spatele jandarmilor când șeful de la Metrou eșuează la prima încercare de a deschide ușa chioșcului.

„Poliția și jandarmii nu au altceva de făcut decât să asiste cum un director... pus tot de lume să dea drumul și să spargă magazinul. Praful să se aleagă de tine! Javră ordinară! Hai intră în magazin, jegule”, strigă o altă femeie.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO A început demolarea spațiilor comerciale de la metrou: Primele chioșcuri, evacuate în stația Ștefan cel Mare / Cordoane de jandarmi în jurul magazinelor ce sunt evacuate. Comercianții protestează