Prezentarea de vineri a lansării programului de candidat al lui Cristian Popescu Piedone a fost transmisă live doar de Antena 3, care însă, scrie ziaristul Cristian Tudor Popescu, a întrerupt brusc transmisia.

Cristian Tudor PopescuFoto: Inquam Photos / Bogdan-Ioan Buda

„Piedone își prezintă, la sediul partidului PUPUSIL, «Contractul cu bucureștenii». Începe prin a spune Eu n-am program, eu am un contract. Cu bucureștenii. Iar peste 1 minut, Vă prezint acum programul meu”, a scris CTP pe Facebook despre lansarea unuia dintre favoriții la Primăria Capitalei.

„Continuă apoi cu o rafală de agramatisme, fraze fracturate, începute și suspendate, informează asistența că continuă să mănânce parizer, dar și usturoi, alte aberații și o poveste ridicolă”, a adăugat jurnalistul.

„Promisiunea de crăpelniță”

Momentul a fost transmis pe Antena 3, „postul lui Dan Voiculescu, singurul care transmitea promisiunea de crăpelniță perpetuă către bucureșteni a candidatului Parizer Usturoi”.

Numai că, odată cu prima promisiune din „Contractul cu bucureștenii” s-a întâmplat ceva, a sesizat CTP. „Piedone dă citire dă citire, silsabisind îndârjit, punctului 1, dintre cele 12, din care se înțelege că va da zeci de milioane de euro cetățenilor”.

„E prea mult chiar și pentru postul lui Dan Voiculescu”, scrie ziaristul, care a consemnat că lui Piedone „i se taie scurt macaroana și se trece la alte subiecte. Așa un afront?... Semn rău pentru interlopul poporului”.

„Este foarte important a avea smart city”

„O parte din bătrânii noştri nu pot, chiar dacă au un smartphone, ei nu pot a se duce să-şi plătească o parcare online, şi este normal. Trebuie să respectăm şi acea parte. Este foarte important a avea un smart city. Nu putem fără tehnologie să implementăm în viitor în orice domeniu”, a mai spus Piedone, conformȘtirilor ProTV.