Fostul presedinte Traian Basescu a declarat miercuri seara, in exclusivitate laNasul TV, ca fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, a fost ridicata de mascati de pe strada pentru a fi dusa la DNA si arestata desi cu doua zile inainte fusese audiata la DNA.

”De ce este nevoie de asa ceva?”, a comentat Traian Basescu, confirmandcain acest moment ”este un nucleu de oameni care decide pe cine aresteaza”

”Aceste institutii au prea multa putere, nu sunt sub control, aresteaza si batjocoresc din interese care le apartin trebuie adusi sub control. Aceste institutii nu trebuie sa faca exercitii de imagine sau de numire a unora in functii. Liderii justitiei latra si ar trebui sa se uite in ograda lor”, a declarat fostul presedinte.

El a adaugatcaii este scarba de unii lideri dinJustitiecarese duc cu jalbala Bruxelles,mintindca nu suntsprijinitiintara.

”Se duc unii procurori la Bruxelles si spun ca nu ii ajuta nimeni in Romania, ca nu mai ambasadele straine fac asta. Este o minciuna, acesti lideri ai justitiei cred ca vor obtine un nou mandat de la ambasade. Se inseala”, a comentat Traian Basescu, referindu-se la Laura CodrutaKovesi, adaugandca ”Si in justitie si in procuratura, ca si in politica, sunt oameni corupti”.

Despre Crinuta Dumitrean de la ANRP serviciile mi-au zis ca e curata ca Arcul de Triumf!

”Eu am pus sub semnul intrebarii activitatea Crinutei Dumitrean la ANRP, dar serviciile mi-au zis ca e curata ca Arcul de Triumf. Intrebasem dupa ce mi-a zis Elena Udrea despre neregulile de acolo, iar serviciile mi-au zis pe vorbe ca e curata, a declarat Traian Basescu”, in exclusivitate la emisiunea 100% de la Nasul TV.

Despre prestatiile presedintelui Klaus Iohannis

Presedintele Basescu a declarat, miercuri seara, la Nasul TV, ca presedintele Iohannis e vinovat ca a creat conditiile ca Victor Ponta sa revina in joc dupa ce a pierdut alegerile prezidentiale, ”a resuscitat cadavrul lui Ponta”. Victor Ponta nu il consulta, nu ii spune nimic si Ioahnnis nu zice nimic, a mai spus Traian Basescu care crede ca presedintele Iohannis trebuie si este obligat sa se implice mai mult in viata politica.

  • Victor Ponta nu il consulta, nu ii spune nimic si Ioahnnis nu zice nimic, a mai spus Traian Basescu. Este complicele lui Ponta, a precizat fostul sef al statului.
  • Presedintele Romaniei este un soi de mobila pentru Ponta, l-am vazut pe presedinte ca un om beteag mergand la Roma sa auda ca Italia ne sustine pentru integrarea in Schengen. Nici o noutate, Italia ne sustine de 10 ani, a precizat Basescu.
  • Nu inteleg pozitia presedintelui, pare ca singura lui misiune este ca inventeze pozitia de Prima Doamna, a continuat fostul presedinte.
  • Presedintele are obligatia sa se manifeste public, nu e mobilier de la Mobexpert.
  • Daca nu vrea sa fie un impostor trebuie sa aiba atitudini publice, sa ii reprezinte pe romani.

Despre Dan Tapalaga: ”Eu nu am nimic cu Dan Tapalaga si sunt de acord cu 99% din ceea ce scrie”