Site-ul Companiei de Drumuri si Autostrazi ar urma sa gazduiasca informatii la zi referitoare la activitatea companiei si stadiilor proiectelor de infrastructura, a anuntat directorul CNADNR arcis Neaga. "In urma discutiilor pe care le-am avut cu ministrul Transporturilor si a evolutiei CNADNR in ceea priveste transparentizarea activitatilor companiei, vom publica pe pagina web a Companiei stadiului proiectelor aflate in derulare, dar si a executiei bugetare aferente anului 2015", a declarat Neaga.

Narcis NeagaFoto: Hotnews

"Solicitarile venite din partea mass-media, dar si a societatii civile ne arata ca e nevoie de mai multa deschidere, de transparenta, si de ce nu, de colaborare in proiectele pe care le propunem si pe care le avem in desfasurare", sustine seful CNADNR intr-un comunicat.

"Astfel, incepand de astazi, veti regasi pe site-ul companiei bugetul de venituri si cheltuieli, dupa care vor urma: stadiul proiectelor de autostrazi, al proiectelor de drumuri nationale, dar si al variantelor de ocolire. De asemenea vom actualiza informatiile necesare si utile privind activitatea comandamentului de iarna.

Consider ca am avut multe de invatat in ultima vreme din colaborarea cu societatea civila, dar si cu reprezentantii mass-media. Vreau sa le multumesc celor care se implica pe forumul companiei (forum.cnadnr.ro), care vin cu idei, pareri si solutii concrete cu privire la principalul proiect de infrastructura: constructia autostrazii Sibiu-Pitesti. Astfel de actiuni pe care le-am demarat in ultima perioada, si rezultatele acestora ne motiveaza sa continuam procesul de transparentizare al activitatii companiei", a declarat Narcis Neaga, Directorul General al CNADNR.