Trei parcari si trei spatii de servicii, de o parte si de alta a autostrazii A3 Bucuresti - Ploiesti, vor fi realizate in urmatoarele sase luni dupa ce Compania de Autostrazi a semnat un contract de circa 35 de milioane de lei. In acest moment, parcarile si spatiile de servicii pe autostrada A3 Bucuresti - Ploiesti, inaugurata in vara lui 2012, sunt realizate doar pana la nivel de forma din balast.

A3 Bucuresti - PloiestiFoto: Hotnews

Compania de Autostrazi a anuntat luni ca pe 11 ianuarie a semnat un contract pentru realizarea de parcari si spatii de servicii pe autostrada Bucuresti - Ploiesti.

Contractul a fost atribuit prin licitatie deschisa catre Asocierea S.C. GOOD PROD S.R.L. - S.C. AXIA S.R.L. - TRANSPROIECT 2001 S.R.L. (reprezentata, in calitate de Lider al asocierii de S.C. GOOD PROD S.R.L.) si are o valoare totala de 35.070.840,37 lei fara TVA.

Concret, contractul nou semnat prevede proiectarea, executia si remedierea oricaror defectiuni in perioada de garantie a urmatoarelor parcari si spatii de servicii din cadrul acestei autostrazi, care la aceasta data sunt executate pana la nivel de strat de forma din balast:

Parcari de Scurta Durata (stanga si dreapta):

- km 28+400;

- km 42+600;

- km 50+400.

Spatii pentru Servicii tip S1 (stanga si dreapta):

- km 57+000

Spatii pentru Servicii tip S3:

- km 17+000 dreapta;

- km 20+100 stanga.

Potrivit CNADNR, durata contractului este de 6 de luni din care din care 2 luni perioada de proiectare, 4 luni durata de executie si o Perioada de garantie a lucrarilor de 48 luni.

Autostrada A3 Bucuresti - Ploiesti are in acest moment o lungime de circa 55 de km intre Soseaua de Centura a Capitalei si centura Ploiesti-vest si a fost inaugurata in vara lui 2012.