Demiterea lui Ștefan Paraschiv de la șefia Metrorex e un semn că „restaurația vine în forță”, spune fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă. „Asta înseamnă reformă în viziunea USL2-ului care ni se pregătește”, spune Drulă, amintind că Paraschiv este cel care a demarat în primăvară campania de demolare a chioșcurilor de la metrou deținute de sindicatul lui Ion Rădoi.

Cătălin DrulăFoto: Captura Facebook

„PNL l-a dat afară pe Ștefan Paraschiv, omul care a pus "ranga" pe cartelul de la metrou. De ce să se lupte PNL cu mafia din subteran? Și ei, și PSD-ul au coabitat cu ea zeci de ani. Așa că l-au schimbat din funcție pe directorul general al Metrorex, Ștefan Paraschiv”, a spus Drulă.

Potrivit acestuia, în ultimele zile de mandat Ștefan Paraschiv a mai dezafectat 15 spații comerciale din 23 în stațiile Piața Victoriei 1 și 2.

„Restaurația vine în forță. Asta înseamnă reformă în viziunea USL2-ului care ni se pregătește”, a spus Drulă.

Ștefan Paraschiv a fost revocat miercuri din funcția de director general al Metrorex de către Consiliul de Administrație. În locul său a fost numit șef la Metrorex Laurențiu Gabriel Trușcă, un manager provenit din industria petrolieră.

CITEȘTE ȘI: